Админе обърни внимание!!!
#41 Removed user 26.10.2012 18:10
Asse saint etienne
2617 Posts

Нека и аз споделя своята глупост на всеослушание... Сигурен съм, че отборите с по-малък потенциал ще бъдат "ЗА", а отборите захапали здраво мръвката ще са с отрицателен вот... За това ето какво предлагам:

- Отбор спечелил първенството и купа на лигата (дубъл) да бъде прехвърлян в група състояща се само от такива дублирали титлите си.
- Нека предположим, че 50% от отборите по А групите бъдат прехвърлени в новия формат, то тогава (16 конф, 4 лиги / 2) остават 32 отбора или две нови групи по 16 отбора, ако цифрата е по-голяма то могат да бъдат разпределени по равно (или горе долу) в 3 групи допълнение с ботове....

Като награда може отбора спечелил "VIP A group" да получава по 200 или повече кредит за трофея над максимума от 10 000 кредит.

* Така ще се даде шанс на по-слабите отбори завършили на вторите места следващия сезон да се борят за първото място и по-добро разпределение на кредита между отборите, за да се запази стимула на "вечно втория"....

Може да ви се стори глупаво, но ако новия формат е под формата на първенството в Шотландия, то тогава за един сезон ще има по 4 сблъсъка "Ралица - BG JUVENTUS", "PFC BLUEROSSES - tonos" и други подобни дербита заслужаващи гледане.... Това ще е много добър формат изпълнен с напрежение до последно!!!

Тогава в ЛШ ще навлязат нови имена със скромен потенциал, ще има равностойни битки за СКК, СКШ и др.

(beer)

#42 Removed user 26.10.2012 19:19
BatIcho
252 Posts

This post has been removed

#43 Removed user 26.10.2012 19:49
Ul tra violets
828 Posts

Аз съм За подобно предложение. С голямо удоволствие, ще меря силите с други силни отбори повече пъти в сезона. Само, че трябва да го помислите от друг аспект - при намаляване на групите обричате по слабичките отбори да не влизат в четворката, съответно да не играят турнири и да загубят въобще интерес към играта.

#44 Removed user 26.10.2012 20:38
Midnight express
358 Posts

Аз пък предлагам да се разделят на три групи: Силни отбори - над еди колко си рейтинг. Средни отбори над еди колко си рейтинг. И слаби отбори пак така. И така например силните отбори ще се разпределят в няколко групи в една конференция, средните също ще са в една и по слабите и така и по-малки отбори ще се борят за купи и титли и интригата ще стане голяма както при големите така и при малките и всеки ще има стимул, че може да печели и ще се напъва. (beer)

#45 Removed user 26.10.2012 20:45
Mantis
1226 Posts

При едно съединение на конференции или друго нещо, то означава, че старите трофей вече ще бъдат излишни!

#46 Removed user 27.10.2012 00:16
Asse saint etienne
2617 Posts

<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>При едно съединение на конференции или друго нещо, то означава, че старите
трофей вече ще бъдат излишни!</blockquote>
Идеята е същата както настоящите групи.... Победителите продължават, изпадащите се връщат по групите си .... Няма да бъдат завинаги във VIP A Group ;)

#47 Removed user 27.10.2012 02:05
Red rockets
1507 Posts

Аз предлагам, той предлага, тя предлага.....Е И????
Че сте и играчи от 2007 г. !? И още си вярвате :D :D :D
Що не вземете предложенията да ги затваряте в бутилки и в морето (rofl) (rofl) (rofl)
Задавате ли си въпроса на кои предлагате???
Или само си мечтаете....писмено???

#48 Removed user 27.10.2012 05:36
Loko pd
373 Posts

Докато има кой да налива пари, админът ще е доволен. Докато се дава парата него няма да го интересува дали загива или не.. Гадното е, че не обръща внимание на нищо от написаното,даже по-добре да напише една смееща се емотиконка, да разберем поне, че е прочел.

#49 Removed user 27.10.2012 08:18
Sharks
527 Posts

<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Докато има кой да налива пари, админът ще е доволен. Докато се дава парата него
няма да го интересува дали загива или не..
Точно така е....всеки недоволен но налива средства,това е парадокс:x
Предполагам че постъпленията са доста добри при положение че когато има промоция за повече левро тя се пуска само за няколко часа(o) който се вреди

#50 Removed user 27.10.2012 11:33
Red scorpions
662 Posts

Емо ви го каза :
"Не мога да
възприема че някой не иска да печели пари,защото реално тук ние искаме да си
даваме парите,но няма кой да ни ги вземе,освен ако не е вярно това което говорят
доста мениджъри,но няма да го споменавам."

Защо си мислите че им пука дали взимат 5000 или 10 000 на месец от играта...може да я ползват по друго предназначение, по умните може да се досетят...